Økonomisk rådgiver for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.

økonomisk-rådgiver002

Økonomisk rådgiver

Ingen økonomiske situasjoner er like, og din egen økonomiske situasjon vil også endre seg flere ganger i løpet av livet. Alle har noe å tjene på en samtale med en økonomisk rådgiver. Med ny innsikt i din økonomi og handlemønster har du et supert utgangspunkt for å ta kontroll over økonomien din. Som så mye annet påvirkes vår økonomiske oppførsel av personligheten vår. Alle personligheter er unike, og det samme kan sies om hverdagsøkonomien til hver og en av oss. I Pengehjelpen går vi gjennom din økonomi sammen med deg og finner ut hvordan vi kan best hjelpe deg til å få en sunn økonomi. Pengehjelpen anbefaler å bruke økonomisk rådgiver til både privat- og bedriftsøkonomien. Kontakt oss i dag så du kan legge grunnlaget for en fruktbar og sunn økonomi som varer livet ut.

økonomisk-rådgiver003

Målet vårt

Med en profesjonell økonomisk rådgiver på laget blir det lettere å få full oversikt over alt fra forsikring til sparepotensial, gjeld, skatt, inntekter og utgifter. Dermed kommer du raskere i gang med en ny og forbedret økonomisk hverdag. Målet vårt er at din økonomiske rådgiver skal gi deg gode økonomiske råd som du kanskje ikke har tenkt på, og som kan føre at du føler deg tryggere i hverdagen og ser lysere på framtiden. Din økonomiske rådgiver kan hjelpe deg med alt fra å sette opp et fornuftig budsjett, til å gi deg råd om hvordan du kan komme deg inn på boligmarkedet, hvordan du kan redusere gjelden din, eller lage en overordnet strategi for hvordan du kan spare eller investere penger. Vi tilbyr ikke investeringsrådgivning om konkrete investeringer.

økonomisk-rådgiver005

Uavhengig økonomisk rådgiver

Alle våre rådgivere har over 10 års erfaring innen bank og finans, og den unike erfaringen og bakgrunnen kommer deg til gode. Vi er helt uavhengige og har ingen skjulte motiver bak de økonomiske rådene vi gir både til bedrifter og privatpersoner. Du kan alltid stole på at vi til enhver tid gir deg de økonomiske rådene som passer best for deg og din situasjon. Din økonomi er unik, og de økonomiske rådene du får bør derfor tilpasses deg og ditt liv. Personligheten din påvirker ikke bare sosiale relasjoner, men også forholdet ditt til penger. Du kan ikke nødvendigvis endre personligheten din, men du kan endre hvordan du bruker den når det gjelder for eksempel måten du forholder deg til sparing, investering, risiko, trygghet og så videre. Vi hjelper deg også til å kjenne styrkene og svakhetene dine, og gi deg de nødvendige verktøyene du trenger for å ta styring over egen økonomi.

økonomisk-rådgiver006

Ryddig eller rotete

Noen kommer inn i et arbeidsliv i vekst, andre har kanskje landet drømmejobben ved å være på rett sted til rett tid, eller hatt et godt utgangspunkt med midler fra foreldre og gode vaner innprentet fra barndommen. Men selv om mye handler om flaks, er det store forskjeller i hvordan vi som individer spiller ut kortene vi har fått på hånden. Ryddig, strukturert, orden i sysakene, høres det ut som deg? Da er det kanskje enklere å ta kontroll over økonomien din. Men hvis impulsiv, rotete og kaotisk beskriver deg best, er det fremdeles ikke umulig å få en sunn og forutsigbar økonomi. En økonomisk rådgiver hjelper deg med å rydde opp i rotet og gir deg verktøyene slik at du kan bryte sirkelen og ta bedre økonomiske valg for framtiden. Du kan se på Pengehjelpen som mer enn bare en økonomisk rådgiver; vi ønsker å være en viktig støttespiller for deg, og bidra til en sunn og varig positiv økonomisk utvikling.

Ønsker du hjelp med din personlige økonomi?

Få din helt egen økonomisk rådgiver med 10 års erfaring.

Økonomisk rådgiver for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.