Økonomisk rådgivning for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.

økonomisk-rådgivning02

Økonomisk rådgivning

Din økonomiske situasjon endrer seg gjennom hele livet, og det kan være vanskelig å vite hva som er smart og ikke minst riktig å gjøre i enhver situasjon. Ikke vær redd, vi i Pengehjelpen står klare for å hjelpe deg. Hver av våre økonomiske rådgivere har minst 10 års erfaring innen bank og finans, og er derfor godt rustet til å veilede deg. Vi gir råd rundt alle typer økonomiske spørsmål og utfordringer du måtte ha, fra skattespørsmål, budsjett, sparing, arveoppgjør og overordnet investeringsstrategi, til redusering av gjeld, og få kontroll over din økonomiske situasjon. Vi tilbyr ikke investeringsrådgivning om konkrete investeringer. For kun kr 599 i måneden uten bindingstid, får du tildelt din helt egen personlige, uavhengige rådgiver som sammen med deg kartlegger din økonomiske situasjon, og hjelper deg med å finne de beste og smarteste løsningene.

økonomisk-rådgivning03

Økonomisk rådgivning tilpasset din situasjon

Alle kan på et eller flere tidspunkt i livet ha bruk for økonomisk rådgivning i større eller mindre grad, og mange livssituasjoner kan være vanskelig nok uten å ha økonomiske utfordringer i tillegg. Kanskje du befinner deg midt i et samlivsbrudd og trenger hjelp rundt fordeling og oppgjør, eller tips til hvordan du skal komme inn på boligmarkedet, eller kartlegging av det økonomiske rundt en samboeravtale, eller organisering av par-økonomien. Det kan også være du har spørsmål rundt arv, skatt, sparing, pensjon, eller gjeld som kan være utfordrende og komplisert. Uansett vil gode tips og råd fra Pengehjelpens dyktige rådgivere gjøre deg i stand til å ta fornuftige valg for din økonomiske framtid.

økonomisk-rådgivning05

Økonomisk rådgivning overordnet investeringsstrategi

Å investere handler om å få pengene dine til å jobbe for deg. Eiendom, aksjer og fond er av mange regnet som godt egnet for investering. Det å ha penger på bankkonto blir av de fleste ikke regnet som en investering. Rentene du får på sparekonto er for tiden lavere enn prisveksten på varer og tjenester, noe som betyr at penger på konto taper seg litt i verdi over tid. Bankkonto egner seg derfor best for kortsiktig og trygg oppbevaring av penger. Ønsker du å tjene penger på pengene dine, må du investere i noe som normalt stiger i verdi over litt lenger tid. Sammen med deg kan vi utarbeide en overordnet plan og et mål med investeringen. Å ha et klart mål vil hjelpe deg å velge investeringer som passer for deg, og det gir oss samtidig svar på hvor høy avkastning du vil trenge med de pengene og den tiden du har til rådighet. Vi tilbyr ikke investeringsrådgivning om konkrete investeringer.

økonomisk-rådgivning07

Uavhengig økonomisk rådgivning

Bruker du Pengehjelpen kan du være trygg på at alle våre rådgivere er helt uavhengige. Det vil si at vi ikke har noen tilknytning til bankene, og kan derfor gi deg de økonomiske rådene som passer best for din økonomiske situasjon uten noen skjult agenda om å selge deg noe, eller å ta provisjon av eventuelle avkastninger. Samtidig kan våre rådgiveres lange erfaring og inngående kjennskap til hvordan bankene jobber være en stor ressurs for deg når du skal i dialog, eller i forhandlinger med banker og kreditorer. Sammen med deg tar vi en gjennomgang av alle aspekter ved din økonomi. Dette gjør at vi får en oversikt over ditt mulighetsrom og hvilke overordnede alternativer du har for plasseringer, disponeringer, fradrag og annet. Kontakt oss i dag for å ta kontroll over din økonomiske framtid.

Ønsker du hjelp med din personlige økonomi?

Få din helt egen økonomiske rådgiver med 10 års erfaring.

Økonomisk rådgivning for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.