Min side (Kundeportal)

Privatkunder

Klikk på knappen nedenfor og gå videre til Min side for å endre betalingsinformasjon, din kundeinformasjon eller se informasjon om ditt kundeforhold.

Bedriftskunder

Kontakt din kundekontakt eller support@pengehjelpen.no for å administrere din avtale. For bedriftskunder som betaler med betalingskort kan Min side benyttes for å oppdatere kontakt- og betalingsinformasjon.

Utfordringer med Min side?

Min side fungerer kun for privatkunder og bedriftskunder som har registrert betalingskort. Inne i portalen kan du oppdatere din kundeinformasjon, kortinformasjon, se kvitteringer/fakturaer og betale utestående. Det kan være tilfeller hvor ikke fullstendig informasjon vises i portalen. Dersom Min side mangler informasjon eller du ikke får tilgang, ta kontakt på support@pengehjelpen.no.

Avslutning av abonnement kan ikke gjøres via Min side. For kunder som er privatpersoner og bedriftskunder som betaler med betalingskort må abonnement avsluttes via følgende link: https://tjenester.pengehjelpen.no/avslutt-abonnement/. For bedriftskunder som ikke betaler med betalingskort må din kundekontakt eller support@pengehjelpen.no kontaktes for å gjøre endringer i din avtale.