Ofte stilte spørsmål om våre tjenester

Personlig og uavhengig økonomisk rådgivning.
Få din egen økonomiske rådgiver med 10 års erfaring fra bank og finans

Pengehjelpen leverer uavhengig økonomisk rådgivning til privatpersoner. Vi hjelper deg med rådgivning uavhengig av hvilken livsfase og økonomisk situasjon du er i. Våre rådgivere er her som en sparringspartner som hjelper deg med å nå dine mål, sette opp budsjetter og planlegge overordnet spare- og investeringsstrategi for fremtiden. Vi tilbyr ikke investeringsrådgivning om konkrete investeringer. 

Når du tegner et abonnement på Pengehjelpen kan vi alltid hjelpe deg med alle temaer og spørsmål relatert til privatøkonomi, enten det er generell økonomisk rådgivning, skatterådgivning, gjeldsrådgivning eller overordnet investeringsstrategi. Hvordan kan du få råd til egen bolig? Hva burde jeg ha med i en samboerkontrakt? Hvordan kan jeg finne ut hva jeg kan få i skattefradrag på skattemeldingen? Alle typer spørsmål du måtte ha vil vi kunne sende deg i riktig retning på. Vi tilbyr ikke investeringsrådgivning om konkrete investeringer. 

Rådgivere i banker er representanter for bankene og bankenes interesser. Når du går til en rådgiver i banken kan de for eksempel gi deg råd knyttet opp mot hvordan du kan få et størst mulig lån og råd rundt hvilke forsikringer du bør velge ut fra hva denne spesifikke banken kan tilby.

Pengehjelpen leverer uavhengig økonomisk rådgivning. Vi er ikke knyttet opp mot banker, og det er du som er vår kunde. Vi har derfor ikke noe incentiv for å gi deg råd som ikke passer deg og din situasjon. Rådgiverne er klare for å hjelpe deg med å nå dine mål, ikke salgsmålene til banken.

Pengehjelpen har ingen oversikt over hvor du kan få høyest innskuddsrente på dine penger, og jobber ikke for å øke din innskuddsrente. Hva slags innskuddsrente du kan få vil kunne variere ut fra hvilken bank du bruker, kontotype i banken, hvor mye penger du skal plassere og mer.

Pengehjelpen sin tjeneste inkluderer tilgang på en personlig økonomisk rådgiver, som hjelper og veileder deg gjennom alle spørsmål du måtte ha rundt din privatøkonomi. Våre rådgivere hjelper deg også få kontroll over økonomien, og kan gi overordnede innspill rundt hvordan du kan gå frem for å få større avkastning på sparepengene dine, redusere utgiftene og nå dine økonomiske mål. Vi tilbyr ikke investeringsrådgivning om konkrete investeringer. 

Hos oss får du en rådgiver med mer enn 10 års erfaring innenfor økonomisk rådgivning. Din rådgiver vil ha lang erfaring fra bank og finans, og vil ha hjulpet hundrevis eller tusenvis av kunder med å nå sine økonomiske mål.

Ofte er det de med god økonomi som bruker mest penger på økonomisk rådgivning. Selv med en god økonomi er det i mange tilfeller mål man ønsker å nå, enten for seg selv eller barna sine. Da er det viktig å få en god oversikt over økonomien, og finne ut hvordan man kan nå disse målene. For deg med god økonomi er det aktuelt med veiledning innenfor sparing, skattefradrag, spesifikke hverdagslige situasjoner som hvordan man går frem for å lage en samboerkontrakt, få lån i banken eller annet. Vi tilbyr ikke investeringsrådgivning om konkrete investeringer. 

Dette er absolutt noe vi kan bistå med. Vi er rådgivere, og det å bli kvitt betalingsanmerkninger krever selvsagt at du selv gjør en del tiltak og vil også avhenge av den økonomiske situasjonen din generelt, men vi kan veilede for å hjelpe deg i riktig retning. Vi kan sammen diskutere hvordan du kan gå frem for å bli kvitt betalingsanmerkningene dine.

Nei, Pengehjelpen tilbyr ikke investeringsrådgivning eller anbefalinger som gjelder konkrete investeringer. Vi kan gi generelle råd og veiledning om spareplaner og overordnede investeringsstrategier.

finansrådgiver002

Ønsker du hjelp med din personlige økonomi?

Få din helt egen økonomiske rådgiver med 10 års erfaring.

Økonomisk rådgiver for dine behov

Fyll inn skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.