Finansiell rådgiver for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.

finansiell-rådgiver001

Finansiell rådgiver

I flere situasjoner kan det være nødvendig eller bare ønskelig å snakke med en finansiell rådgiver. En finansiell rådgiver med høy faglig kunnskap og lang erfaring vil kunne hjelpe deg med alle typer økonomiske spørsmål og utfordringer, og gi deg løsninger og muligheter du ikke ville ha funnet ut på egenhånd. Kontakt Pengehjelpen i dag og i løpet av 24 timer kan du en privat og uavhengig finansiell rådgiver til å bistå deg med alt du måtte trenge av hjelp innen privat- eller bedriftsøkonomi. Trenger du råd rundt skattespørsmål, overordnet investeringsstrategi, kartlegge ditt økonomiske handlingsrom, eller hjelp til å lage en økonomisk plan som sikrer din trygge og lønnsomme framtid, så kan en finansiell rådgiver spare deg masse hodebry og ikke minst penger. Det er nok av økonomiske fallgruver, både når det gjelder lover og regler, og når det gjelder for eksempel moms og skatt. Vi tilbyr ikke investeringsrådgivning om konkrete investeringer.

finansiell-rådgiver005

Uavhengig finansiell rådgiver

Alle våre rådgivere har over 10 års erfaring fra bank og finans, og yter uavhengig rådgivning. Vi selger verken fond eller andre finansprodukter, og vi tar ingen type tilleggshonorarer, avgifter eller provisjoner. Vi har ingen interessekonflikter eller finansielle bindinger mot noen produktleverandører. Med andre ord, så kan du alltid føle deg trygg på at Pengehjelpen til enhver tid gir deg økonomiske råd som er i din beste interesse. Klienten skal alltid være vår eneste oppdragsgiver, og vår rådgivning tar utgangspunkt i klientens behov. Du har jobbet hardt for pengene dine, så ikke betal mer for en finansiell rådgiver enn du må. Hos Pengehjelpen får du skreddersydde råd for kun 599,- per måned uten bindingstid, og uten skjulte tilleggskostnader.

finansiell-rådgiver003

Hvorfor bruke en rådgiver

Vi arbeider på et nøye vurdert grunnlag, og setter sammen et løsningsforslag tilpasset den enkelte kundes behov. Å benytte seg av en finansiell rådgiver er ikke bare for de rike. Vi i Pengehjelpen bistår både private og bedrifter med alle typer økonomiske utfordringer. Uansett hva din økonomiske situasjon er kan det lønne seg å søke råd fra en finansiell rådgiver. Vi er her for å hjelpe akkurat deg.

finansiell-rådgiver002

Sett deg konkrete mål

Uavhengig av hva du ønsker å bruke en finansiell rådgiver til er det første og viktigste du gjør å sette deg noen konkrete mål på hva du ønsker å oppnå, og hvor du ønsker å ende økonomisk. Er det å komme seg inn på boligmarkedet, lage en overordnet investeringsstrategi, pensjonssparing så du får en alderdom uten bekymringer, få selskapet ditt til å vokse, hvordan du best mulig ruster deg for framtida, eller rydde opp i en kaotisk økonomisk situasjon? Våre rådgivere hjelper deg med å få full oversikt over din økonomi. Vi ser på alt fra eiendeler, gjeld, forpliktelser og skattesituasjon, og sammen med deg finner vi ut av realistiske målsetninger og hvordan du kan oppnå dem. Uansett hva din motivasjon er for å kontakte en finansiell rådgiver, ønsker vi i Pengehjelpen å være en god og trygg støttespiller for deg. Vi er lidenskapelig opptatt av å skape en sunn økonomi for alle.

Ønsker du hjelp med din personlige økonomi?

Få din helt egen finansiell rådgiver med 10 års erfaring.

Finansiell rådgiver for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.