Finansrådgiver for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.

finansrådgiver002

Din egen finansrådgiver

I Pengehjelpen gir vi økonomiske råd til både privatpersoner og bedrifter. Våre dyktige finansrådgivere har minimum 10 års erfaring fra bank og finans, og er godt rustet til å bistå med alt du måtte trenge av økonomisk rådgiving. Vi bidrar med alle typer økonomiske råd, inkludert spørsmål rundt skatt, gjeld eller investeringer. For kun kr 599 i måneden uten bindingstid får du tildelt en personlig finansrådgiver innen 24 timer, som gir deg skreddersydde råd tilpasset deg og din økonomiske situasjon.

finansrådgiver003

Finansrådgiver privat

Vi går gjennom mange forskjellige faser i livet som påvirker økonomien i ulik grad. Kanskje du sliter med høy gjeld tilknyttet bolig, forbruksgjeld som kredittkort og forbrukslån, eller utsatte betalinger på varer og tjenester som er kjøpt. Muligens befinner du deg nå midt oppi et samlivsbrudd eller et arveoppgjør. I Pengehjelpen kan vi lose deg trygt gjennom de ulike fasene og utfordringene, og hjelpe deg slik at du har kontroll på egen økonomi, med de verktøyene og den forståelsen du trenger for å oppnå en sunn økonomi som vil vare livet ut.

finansrådgiver004

Finansrådgiver bedrift

Driver du bedrift har du sikkert opplevd stor pågang fra ulike aktører som vil selge deg løsninger bedriften din ikke kan klare seg uten, men her er det lett å gjøre feil som potensielt kan få store økonomiske konsekvenser. I Pengehjelpen bidrar vi til å analysere din kontantstrøm, vurdere mulige investeringer, sette opp budsjetter, og annet relatert til bedriftens økonomi som for eksempel skatterådgivning.

finansrådgiver005
finansrådgiver006

Finansrådgiver investeringer

Har du en formue du ønsker å investere er det også mange hensyn å ta. Vi hjelper deg til å finne de gode løsningene hvor formålet er å bygge langsiktige verdier. Sammen finner vi ut hva det er lurt å investere i, og vurderer de riktige skattemessige organiseringene av investeringen. Og som uavhengige tar vi selvfølgelig ingen provisjon av investeringene dine, slik at du kan være trygg på at vi ikke har noen skjulte motiver eller hensikter bak de finansielle rådene du får.

finansrådgiver007

Uavhengig finansrådgiver

Hvorfor velge oss? Vi er totalt uavhengige, og har ingen tilknytning til banker eller forvaltere med agendaer om å selge deg egne varer eller tjenester. Derfor kan du stole på at vi gir deg riktige økonomiske råd enten om du vurderer å investere i aksjer, fond, obligasjoner, eiendom eller annet. Vårt mål og vår visjon er å bidra til en sunn økonomi for framtiden, og hjelpe deg å unngå økonomiske fallgruver som kan koste deg dyrt. Hva du investerer i er viktig, men også hvordan du investerer vil kunne få store konsekvenser for eksempel når det gjelder hvor mye skatt du må betale. Våre finansrådgivere er klare for å hjelpe deg videre, uansett hva du trenger hjelp til, eller hvilken økonomisk situasjon du er i. Vår ekspertise – din framtid.

finansrådgiver002

Ønsker du hjelp med din personlige økonomi?

Få din helt egen finansrådgiver med 10 års erfaring.

Finansrådgiver for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.