Gjeldsrådgivning for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.

gjeldsrådgivning002

Gjeldsrådgivning

Klarer du ikke å betale regningene dine og sliter med å betjene lån, husleie, strøm og andre faste utgifter? I Pengehjelpen har alle rådgivere minimum 10 års erfaring fra bank og finans, og er godt rustet til å hjelpe deg med få kontroll over og kvitte deg med gjelden din. Vi hjelper deg med å sette opp et realistisk budsjett, få oversikt over gjelden, og gir deg råd om hvordan du kan gå i dialog med kreditorer og banker om nedbetalingsplaner og betingelser.

gjeldsrådgivning003

Gjeldsrådgivning privat

Det kan være mange årsaker til at du har havnet i en vanskelig økonomisk situasjon, men det som er sikkert er at hvis du har økonomiske problemer går det utover alle aspekter av livet ditt. Vi i Pengehjelpen kan hjelpe deg til å få kontroll over situasjonen, slik at du kan slippe bekymringene. Det første du må gjøre er å få en full oversikt over gjelden. Hvor mye du skylder, til hvem, og med hvilke betingelser. Hva er faste utgifter som husleie, strøm og mat, og hva er andre utgifter som kan strammes inn. Vi bistår med total opprydding av din økonomi og kan hjelpe deg å se på alt fra riktig skattetrekk, til eventuelle støtteordninger du kan ha krav på. Vi kan også bidra til å se på mulige inntektskilder, som for eksempel å leie ut deler av boligen din. Vi ser også på om du kan be om en midlertidig betalingsutsettelse, eller å få delt opp regningene. Uansett hva du trenger hjelp til kan vi gi deg de beste rådene for å få ryddet opp i økonomisk rot, som gjør at du kan ta puste litt lettere.

finansrådgiver005
gjeldsrådgivning005

Gjeldsrådgivning bedrift

Alle bedrifter opplever både oppgangstider og nedgangstider. Nedgang er kanskje grunnen til hvorfor du havnet på våre nettsider. Truende inkasso-varsler, pågående kreditorer, bunker med ubetalte regninger, varsler fra namsmannen og inntekter som ikke strekker til. Det kan føles som en umulig situasjon, men selv om du er kommet inn i en gjeldslabyrint, er det alltid en vei ut. Vi hjelper deg med veiledning, og viser deg muligheter til å komme deg ut av økonomisk uføre. Vi gir deg også råd om hva som skal til for at dette ikke gjentar seg i framtiden.

gjeldsrådgivning006

Uavhengig gjeldsrådgiving

Uansett om du søker hjelp av oss som privatperson, eller bedrift, kan du stole på at vi alltid gir deg de økonomiske rådene som passer best for deg og din situasjon. Alle økonomiske rådgivere i Pengehjelpen er helt uavhengige. Det vil si at vi ikke er tilknyttet banker eller forvaltere med agendaer om å selge deg egne varer og tjenester. Vi går gjennom din økonomiske situasjon sammen med deg, finner ut hvilke alternativer du har og hvordan du kan gå frem for å løse gjeldsutfordringene. Kontakt oss i dag og start din reise mot en sunnere økonomi.

Ønsker du hjelp med din personlige økonomi?

Få din helt egen gjeldsrådgiver med 10 års erfaring.

Gjeldsrådgivning for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.