Investeringsrådgiver for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.

investeringsrådgiver002

Investeringsrådgiver fra Pengehjelpen

Dine verdier er viktig for oss i Pengehjelpen. Derfor tar vi oss tid til å lytte til deg for å forstå dine ønsker og forutsetninger og skreddersy en investeringsplan som ivaretar dine mål og behov. Det er ditt liv og dine penger, og sammen med våre råd - din fruktbare økonomiske framtid. Alle våre økonomiske rådgivere er helt uavhengige. Det betyr at vi ikke har noen tilknytninger til bankene, og at du kan være trygg på at du får uavhengige råd som er tilpasset din situasjon. Innen 24 timer får du din egen personlige uavhengige investeringsrådgiver som vil hjelpe deg å plassere pengene dine på den beste og smarteste måten i forhold til din økonomiske situasjon.

investeringsrådgiver003

Investeringsfilosofi

For at din investerte kapital skal kunne gi deg et godt liv, trenger du en god plan. Du må være villig til å være disiplinert og langsiktig og akseptere at det ikke finnes snarveier. Og du må vite at planen din er riktig for deg. Derfor tilbyr vi ikke ferdige investeringsprodukter eller pakkeløsninger, men sammen med deg lager vi en plan som er skreddersydd for å ivareta det du synes er verdifullt og viktig. Det å samarbeide med en rådgiver er et godt valg for alle som ønsker kontroll på pengene sine og skape en sunn økonomi for framtiden.

investeringsrådgiver004

Kartlegg dine behov

Start med å finne ut hva du trenger hjelp til. Det vil avhenge av din økonomiske situasjon. Handler det om å trygge pensjonisttilværelsen, eller har du en sammensatt økonomi som krever litt mer? Uansett er det lurt å benytte seg av en investeringsrådgiver for å finne ut hvilket økonomisk handlingsrom du egentlig har. Kanskje du nylig har solgt livsverket ditt, eller arvet en del penger, eller så har du kanskje allerede investert i mye forskjellig uten å egentlig oppnå det du ønsker å oppnå. Sammen med en investeringsrådgiver fra Pengehjelpen kan du enkelt få oversikt over hvilke muligheter du har til å nå dine ønskemål.

investeringsrådgiver006
investeringsrådgiver007

Verdt å tenke på

En investeringsrådgiver vil kunne gi deg personlige anbefalinger knyttet til bestemte finansielle instrumenter. Det vil i praksis si at vi sammen lager en plan, basert på deg og din situasjon for hvordan du skal kunne oppnå det du ønsker med pengene dine. Planen viser hvor mye og i hva du skal investere for at vi tror det skal være mulig å nå avkastningen du ønsker. Du må også ta stilling til hvilken risiko som er akseptabel, og hvor mye du er komfortabel med å se pengene dine svinge underveis. Du må bestemme deg for hvor lenge det er til du skal bruke av pengene, og hvilket krav eller ønsker du har til avkastningen.

Ideelt sett legger investeringsplanen også føringer for oppfølgingen, og hvordan du skal håndtere både oppturer og nedturer i finansmarkedene. Det første som blir vurdert er ofte hva en skal investere i, men enten om du vurderer plassering i aksjer, fond, obligasjoner, eller eiendom, er det også viktig å vurdere riktig skattemessig organisering av investeringene.

investeringsrådgiver008

Personlig oppfølging

Oppfølging fra en dyktig investeringsrådgiver som kjenner deg og din situasjon, øker sjansen for at du oppnår det du ønsker med pengene dine. Det handler om å møte deg der du er, tilpasse planen og porteføljen din underveis og hjelpe deg med å unngå og gjøre dyrekjøpte feil.

Når du vet hva du trenger, er det tid for å vurdere hvor mye du er villig til å betale for det. Det er viktig at du får hjelpen du trenger, men det er ingen grunn til å betale for mye. Vi i Pengehjelpen tar ingen provisjon, implementeringshonorar, rådgivningshonorar, forvaltningshonorar, eller andre tilleggspriser og gebyrer som mange andre investeringsrådgivere gjør. Du trenger kun å forholde deg til abonnementsprisen på 599,- per måned og vi har heller ingen bindingstid. Så kontakt oss i dag så du kan få din egen investeringsrådgiver til en pris du kan leve med.

Vår rolle som rådgivere

Pengehjelpen forvalter ikke pengene dine for deg, men gir deg råd om hvordan du kan strukturere investeringer og hva du kan investere i. Du har selv ansvar for å vurdere risikoen i de ulike investeringene og strukturene. Vi er din sparringspartner for å gi deg en bedre forståelse av ulike markeder og plasseringer.

Ønsker du hjelp med din personlige økonomi?

Få din helt egen investeringsrådgiver med 10 års erfaring.

Investeringsrådgiver for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.