Annen-rådgivning

Vi er en gjeng erfarne rådgivere med en lidenskap for privatøkonomi

Om Pengehjelpen

I Pengehjelpen leverer vi økonomisk rådgivning til privatpersoner og små bedrifter. Våre rådgivere har mer enn 10 års erfaring fra bank og finans, og jobber med rådgivning innenfor flere områder relatert til privatøkonomi. Enten du ønsker generell økonomisk rådgivning, har spørsmål om skatt, gjeld, overordnet investeringsstrategi eller annet er vi klare for å hjelpe deg. Din personlige rådgiver gir skreddersydde råd tilpasset deg og din situasjon. Vi tilbyr ikke investeringsrådgivning om konkrete investeringer.

Vår visjon

En sunn økonomi for alle

I Pengehjelpen brenner vi for å hjelpe personer med å få en sunn økonomi. Vi mener at den beste måten vi kan bidra til dette på er å levere produkter og tjenester som bidrar til FNs bærekraftsmål. FN har 17 bærekraftsmål hvor nummer 1 er «Utrydde fattigdom» og nummer 4 er «God utdanning».

Vår misjon, som er det vi gjør for å bidra til å nå disse målene, er å levere tjenester for økonomisk rådgivning som hjelper privatpersoner få kontroll over og forståelse for egen økonomi.

FNs bærekraftsmål nummer 1:
Utrydde fattigdom

Nordmenn har i gjennomsnitt en svært høy gjeld. Mye av gjelden er knyttet til bolig, men en stor del av denne gjelden er også knyttet opp mot forbruksgjeld, som kredittkort, forbrukslån og utsatte betalinger på varer og tjenester som er kjøpt. I Pengehjelpen jobber vi for å hjelpe økonomisk vanskeligstilte med å forbedre sin situasjon, og komme ut av relativ fattigdom. Vi jobber aktivt med utvikling av tjenester og teknologi som kan hjelpe denne sårbare gruppen både i Norge og internasjonalt.

FNs bærekraftsmål nummer 4:
God utdanning

God utdanning er svært viktig for hva slags muligheter man får i livet. Dessverre ser vi både i Norge og internasjonalt at det er relativt lite opplæring om økonomi i oppveksten. Vi jobber derfor for å levere tjenester og teknologi som kan bidra til at vanlige folk får en bedre forståelse av egen økonomi, som igjen kan læres bort til barn og barnebarn. Disse ringvirkningene vil over tid utgjøre store forskjeller.

Ønsker du hjelp med din personlige økonomi?

Få din helt egen økonomiske rådgiver med 10 års erfaring.

Økonomisk rådgivning for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.