Skatterådgivning for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.

skatterådgiver001

Skatterådgivning

Å navigere gjennom jungelen av lover, forskrifter og regler som omfatter bokføring, skatter og avgifter, kan virke avskrekkende på de fleste. Rådgiverne i Pengehjelpen har over 10 års erfaring fra bank og finans og kan gi deg generelle råd knyttet til skatt. Kontakt oss i dag, og få uavhengig skatterådgivning som er tilpasset din situasjon. Vi står klare for å hjelpe deg med dine behov.

skatterådgiver002

Inntekter og fradrag

Det er lett å gjøre betydelige feil vedrørende rapportering av inntekter og fradrag, som kan koste deg dyrt. Samtidig betaler du kanskje mer skatt enn nødvendig uten tilstrekkelig kunnskap eller god skatterådgivning. Pengehjelpen tilbyr derfor generelle råd knyttet til skatterådgivning for både privatpersoner og bedrifter. Med regler som er i stadig endring, er vårt mål å sørge for at du til enhver tid kan føle deg trygg på at du følger gjeldende regler, og har fått med alle inntekter og trukket fra riktige fradrag før du skal betale skatt.

skatterådgiver003

Skatt på inntekter og fradrag

Skatt på inntekter kan variere ut fra hva slags og hvor store inntekter som er opptjent. Om man har krav på fradrag på skatten kommer blant annet an på typen utgifter og om disse kan fradragsføres i nettopp din situasjon. Dette kan gjøre det enda vanskeligere å vite hva som er riktig. Ved å ta en gjennomgang av din situasjon kan våre rådgivere gi deg generelle råd på hva du kan vurdere ut fra situasjonen du befinner deg i.

skatterådgiver004

Hvorfor bruke skatterådgivning

Du får personlig service og kontakt med en skatterådgiver, med utgangspunkt i deg og din økonomi. Vi svarer raskt på henvendelser, og ved kontroll eller bokettersyn kan vi gi deg generelle råd rundt hvordan du kan navigere for å finne ut hvilke fradrag du har rett på.

skatterådgiver006

Uavhengig skatterådgivning

I tillegg er alle våre rådgivere helt uavhengige. Det betyr at uansett hvilke råd du søker fra Pengehjelpen kan du være helt trygg på at vi ikke har noen skjulte motiver bak rådene. Vi har ingen tilknytning til banker, eller andre som vil at du skal kjøpe deres produkter og tjenester. Vi kan gi flere typer økonomiske råd, ikke bare skatterådgivning, og det eneste du forholder deg til er en abonnementspris på 599,- måneden uten bindingstid. Kontakt oss i dag, og innen kort tid kan du ha din egen uavhengige rådgiver som kan hjelpe deg med spørsmål rundt din økonomi.

Ønsker du hjelp med din personlige økonomi?

Få din helt egen skatterådgiver med 10 års erfaring fra bank og finans.

Skatterådgivning for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.